Inspirerende vakanties in de mooie Kop van Noord-Holland.

 

 

 

Een weekend, midweek of week onthaasten, relaxen, verstillen en genieten in het buitengebied van het lintdorp Barsingerhorn. 

Wij heten je van harte welkom in ons stoere natuurhuisje met houtkachel en grote omheinde tuin aan de voet van de Westfriese Omringdijk nabij het dorpje Kolhorn. 

Alledaagse beslommeringen kun je hier van je schouders laten glijden en de ratrace van alledag is opeens mijlenver weg. De Noordzee, Waddenzee en het IJsselmeer zijn binnen bereik. 

Je kunt hier logeren bij de kunstenaar. Het is heerlijk vertoeven in dit prachtige, zeer afwisselende natuur- en cultuurgebied in de Kop van Noord-Holland.

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Je hebt de beschikking over een compleet gastenverblijf of je nu alleen komt of met een groep van 4 personen.

 

Ons natuurhuisje heeft een stoere uitstraling en beschikt op de eerste verdieping over twee slaapvertrekken, waarvan één met 2 luxe boxsprings. 

Op de benedenverdieping bevindt zich de zithoek met houtkachel, de eethoek, badkamer met regendouche, een apart toilet en een keuken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

In onze tuin is het heerlijk vertoeven: er staan diverse zitjes, een vuurplaats en een veranda met houtkachel. 

Voor de kids een grote trampoline en een heerlijk speelveld! Je kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de weilanden met grazende koeien. 

Aan de achterkant bevindt zich het natuurgebied Molenkolk met lepelaarspoelen en vele watervogels.

 

 

 

 

Door het samenspel van licht, wind en water vormt zich iedere dag een ander schilderij. Als dit je inspireert om je indrukken te schilderen of tekenen, kun je deelnemen aan een workshop expressief schilderen.

 Het gastenverblijf is rookvrij. Huisdieren zijn in overleg welkom!

Hemmerweg 10
1768 BR Basingehorn

Location
Contact ons

Thelefoon: (+31) 22572055

Email : info@ollingartinn.nl