Inspirerende vakanties in de mooie Kop van Noord-Holland.

Ons aanbod

Een weekend, midweek of week onthaasten, relaxen, verstillen en bovenal genieten in het buitengebied van het lintdorp Barsingerhorn aan de voet van de West-Friese Omringdijk. 

Bij Gasterij Olling Art Inn kun je ultiem genieten van een prachtige sterrenhemel in het warme water van je eigen houtgestookte hottub of heerlijk wat mijmeren met een drankje bij een knapperend houtvuurtje, om daarna als een blok in slaap te vallen….. zo simpel kan het leven zijn!!!

“Te Warskip” is een stoer, maar comfortabel natuurhuisje en met 2 slaapkamers geschikt voor een (langer) verblijf met 4 personen. Je beschikt over een grote omheinde tuin, een veranda met houtkachel en een eigen ISBJØRN houtgestookte hottub. 

Vanaf half december 2019 beschikken wij over een bijzondere Bed & Breakfast kamer in “‘t Atelier”. Heerlijk slapen en genieten van een steeds wisselend ontbijt omringd door kunst. Dit artistieke verblijf is geschikt voor 2 personen. In de gemeenschappelijke atelierruimte met keuken, douche en toilet is het heerlijk vertoeven. Je kunt in overleg zelf creatief aan de gang gaan en gebruik maken van alle faciliteiten, maar ook een schildersworkshop volgen.
Ook hier kun je je eigen hottub van ISBJØRN reserveren en genieten in de mooie tuin. 

Gastenverblijf
"Te Warskip"

heeft een warme, stoere uitstraling en beschikt op de eerste verdieping over twee slaapvertrekken, waarvan één met 2 luxe boxsprings. 

Beneden bevindt zich een zithoek met houtkachel, de eethoek, een kast met spelletjes en boeken, badkamer met regendouche, een apart toilet en een fijne keuken.

In onze tuin is het heerlijk vertoeven: er staan diverse zitjes, een vuurplaats, hottub en een veranda met houtkachel. 

Bij Te Warskip voor de kids een grote trampoline en een heerlijk speelveld! Je kunt eindeloos genieten van een panoramisch uitzicht over de weilanden met grazende koeien, springende hazen en vele weidevogels . 

Aan de achterkant van ons erf bij ‘t Atelier bevindt zich  natuurgebied Molenkolk met lepelaarspoelen en vele watervogels en ganzenfamilies. 

Door het samenspel van licht, wind en water vormt zich iedere dag een ander schilderij. Als dit je inspireert om je indrukken te schilderen of tekenen, kun je deelnemen aan een workshop expressief schilderen.

Alledaagse beslommeringen kun je hier van je schouders laten glijden en de ratrace van alledag is opeens mijlenver weg. Het landelijk panorama doet de rest; van kleurige bollenvelden in het voorjaar afgewisseld door herkauwende koeien en schapen in de zomer. In het najaar de lucht vol kwetterende overtrekkende ganzengroepen die komen overwinteren achter ons gastenverblijf en daar in het voorjaar hun jongen grootbrengen en hun eerste vlieglessen geven!

Hemmerweg 10
1768 BR Basingehorn

Location

Telefoon: 06 22572055

Email : info@ollingartinn.nl

LINKS

Art galerie van Theo Olling