Inspirerende vakanties in de mooie Kop van Noord-Holland.

Ons aanbod

Een weekend, midweek of week onthaasten, relaxen, verstillen en genieten in het buitengebied van het lintdorp Barsingerhorn. 

Wij heten je van harte welkom in ons stoere natuurhuisje met houtkachel en grote omheinde tuin aan de voet van de Westfriese Omringdijk nabij het dorpje Kolhorn. 

 

Ons Natuurhuisje

Ons natuurhuisje heeft een warme uitstraling en beschikt op de eerste verdieping over twee slaapvertrekken, waarvan één met 2 luxe boxsprings. 

Beneden bevindt zich een zithoek met houtkachel, de eethoek, een kast met spelletjes en boeken, badkamer met regendouche, een apart toilet en een fijne keuken.

In onze tuin is het heerlijk vertoeven: er staan diverse zitjes, een vuurplaats en een veranda met houtkachel. 

Voor de kids een grote trampoline en een heerlijk speelveld! Je kunt eindeloos genieten van een panoramisch uitzicht over de weilanden. 

Aan de achterkant van ons erf bevindt zich het natuurgebied Molenkolk met lepelaarspoelen en vele watervogels. 

Door het samenspel van licht, wind en water vormt zich iedere dag een ander schilderij. Als dit je inspireert om je indrukken te schilderen of tekenen, kun je deelnemen aan een workshop expressief schilderen.

Alledaagse beslommeringen kun je hier van je schouders laten glijden en de ratrace van alledag is opeens mijlenver weg. Het landelijk panorama doet de rest; van kleurige bollenvelden in het voorjaar afgewisseld door herkauwende koeien en schapen. In het najaar de lucht vol kwetterende overtrekkende ganzengroepen die komen overwinteren achter ons natuurhuisje en daar in het voorjaar hun jongen grootbrengen.

 ‘s Avonds de zon onder zien gaan om bij een knapperend houtvuurtje je innerlijke rust te hervinden en als een blok in slaap te vallen ……….zo simpel kan het leven zijn!

Hemmerweg 10
1768 BR Basingehorn

Location

Telefoon: 06 22572055

Email : info@ollingartinn.nl