Genieten in je houtgestookte hottub

Ervaar het ultieme buitengevoel in je eigen houtgestookte hottub . Geniet van de omringende natuur, het gevoel van vrijheid en kom volledig tot rust.

De hottub is een bijzondere wellness belevenis en misschien wel de meest natuurlijke en ontspannende  manier om een warm bad te nemen. Geen filters, ontsmettingsmiddelen of geluid van een waterpomp…..het is puur natuur!  Je hoort alleen de stilte, af en toe onderbroken door het knapperende vuur of de geluiden uit de omgeving.

Wat is een hottub

Een hottub is een rond houten natuurbad, gevuld met warm water, opgestookt door hout, waar je met elkaar in zit. Heerlijk chill om in te relaxen, bijzonder om samen in te genieten. Een hottub kan in elk seizoen worden gebruikt en ieder seizoen heeft zo zijn eigen charme.

Echt onderdeel van deze unieke belevenis is om zelf de hottub warm te stoken. Samen het vuur opstoken en brandende houden, regelmatig roeren door het water met de peddel, wachten tot het water warm genoeg is om vervolgens alleen nog maar te genieten  in het warme water! 

Ben je samen een romantisch weekendje weg, dan zorgt een hottub voor extra romantiek! Geniet ‘s avonds van een soms prachtig kleurrijke (sterren) hemel……ruik af en toe  het houtvuur …… voel de warmte die diep doordringt in je lichaam….

Ben je met je gezin, maak het dan eens extra speciaal door met de kids samen in het schemerdonker vanuit de hottub naar de overvliegende zwaluwen en vleermuizen te kijken,  de roep van een uil te horen en kwetterende ganzenfamilies  in formatie over te zien vliegen.

Hoe werkt het?

We bieden de hottub gevuld met vers water, klaar voor gebruik aan. Jullie hoeven alleen een vuurtje te stoken, om je daarna in het warme water te laten glijden. We geven natuurlijk een kleine instructie van de werking van de hottub. De hottub kan desgewenst ook op aankomstdag worden gebruikt. Houd er wel rekening mee dat het altijd 2,5 tot 3 uur duurt voordat de hottub warm is en een temperatuur van 37-38 graden heeft bereikt. De hottub kan bijna het gehele jaar door gebruikt worden; tijdens onweer en strenge vorst is gebruik van de hottub echter niet mogelijk.

Prijzen hottub

2 dagen                                               €  55

Iedere volgende dag                          €  15

Extra service
Hottub al warm bij aankomst            €  20

Inclusief bij gebruik hottub:

  • schoongemaakt en gevuld met vers water
  • lucifers, aanmaakblokjes en ‘n badijsbeertje 😉
  • brandhout voor de houtkachel van de hottub
  • Badjassen en handdoeken liggen voor jullie klaar
  •  een heerlijke geur-olie en een fles met een bijzonder verfrissend watertje
  • Unieke wellness- en natuurbelevenis  

Zelf een hottub aanschaffen?

Overweeg je om zelf een hottub aan te schaffen, dan kun je tijdens je verblijf bij Gasterij Olling Art Inn in alle rust zelf ervaren wat een hottub zo uniek maakt. 

Bij ons gastenverblijf Te Warskip staat een handgemaakte ISBJØRN-hottub van 180 cm doorsnede met een externe kachel, deze is geschikt voor 6-8 personen, heerlijk ruim dus. Vanaf half december hebben wij bij onze nieuwe B&B kamer in ’t Atelier ook een ISBJØRN-hottub van 160 cm doorsnede staan, met ruimte voor 4 personen. 

The Best Experience Ever

Ben je toe aan rust en een paar dagen romantisch samen genieten en relaxen??