verwen jezelf met een bezoek aan onze sauna

Wellness tijdens je verblijf, heerlijk een paar rondes in je prive sauna en na spoelen onder een ijskoude stort emmer of buiten douche.

De sauna is een bijzondere wellness belevenis tijdens je verblijf, zeker in combinatie met de hottub

Wat is een sauna

de Barrelsauna zorgt voor optimale ontspanning en vrijheid. Weg van de drukte van alledag. Zorgeloos ontspannen en de tijd voorbij laten glijden is helemaal niet moeilijk, dat gaat in een barrelsauna helemaal vanzelf.

Hoe werkt het?

De barrelsauna is Engels voor ‘sauna in een grote houten ton.’ Deze type sauna’s komen oorspronkelijk uit het hoge noorden, Scandinavië. .
Een barrel sauna is dus rond. Dit heeft alleen maar voordelen bij het verwarmen. De warmte kan namelijk niet in de hoeken blijven hangen en wordt beter gecirculeerd. Dit zorgt ervoor dat er minder gestookt hoeft te worden om die heerlijke temperatuur te krijgen.

Onze barrel sauna wordt elektrisch opgewarmd, Met de kachels is het mogelijk om de  temperatuur tussen de 80 en 90 graden te krijgen, lager is ook natuurlijk mogelijk als dat gewenst is.

Prijzen sauna

Sauna gereed maken en opstoken  € 35,-

Je kunt de sauna  gebruiken tijdens je verblijf op een afgesproken tijd en kan je het aantal gewenste rondes doen.

als je klaar bent met de laatste ronde geef je dat per app aan en dan zetten we de kachel op afstand uit zo dat er geen stroom verspilling is.

 

Inclusief bij gebruik Sauna:

  • schoongemaakt en badjassen en hamamdoeken
  • Opgiet water na keuze
  • een unieke wellness- en natuurbelevenis

The Best Experience Ever

Ben je toe aan rust en een paar dagen romantisch samen genieten en relaxen??